Kuolinilmoitus

Pojun ja Brutuksen uurnat

Jokaisesta menehtyneestä koirasta on hyvä ja suotavaa tehdä kuolinilmoitus Kennelliittoon, oli syy mikä tahansa. Kuolinsyyt antavat tärkeää tietoa rodun tilanteesta niin Kennelliitolle, kasvattajille, kuin koiranomistajillekin. Kuolinilmoituksen voi tehdä koska vain koiran menehdyttyä; päivien, kuukausien tai jopa vuosien päästä, joten ilmoituksen ajankohdalla ei ole merkitystä. Mitä nopeammin, sen parempi rodun kannalta, tottakai, mutta jokaisella ihmisellä on erimittainen suruaika, joka määrittelee milloin on valmis tämänkin askeleen ottamaan.

Rohkaisen siis kaikkia tekemään koiristaan kuolinilmoitukset! Näin autatte näitä rakkaita ystäviämme, sekä saamaan itselle asiat päätökseen.

Niille jotka eivät ole Kennelliiton jäseniä ja täten eivät omista OmaKoira-palvelun tunnuksia, tässä on valmiiksi laatimani kuolinilmoituksen pdf-pohja, jonka jokainen voi helposti täyttää ilman sen suurempia vaikeuksia tai voimanponnistuksia. Allekirjoitetun kuolinilmoituksen voi sitten skannata tai valokuvata ja lähettää Kennelliiton sähköpostiin, osoitteeseen rekisterointi@kennelliitto.fi, tai tulostaa ja lähettää Kennelliittoon osoitteeseen Suomen Kennelliitto - Showlink Oy, PL 20, 79101 Leppävirta.